Можеш воювати – ідеш і воюєш

Хто ще досі не розуміє як себе поводити в суворих реаліях життя воюючої країни, пояснюю в кількох тезах.

26.07.2023
Можеш воювати – ідеш і воюєш

Можеш воювати – ідеш і воюєш!

Думаєш, що не можеш – береш себе в руки, проходиш курси по медицині, тактиці, стрільбі, управлінню дронами – ідеш і воюєш! Без тебе не вирулим.

Не можеш воювати – знаходиш в собі усі ресурси організаторських навичок і доброти душевної – стаєш волонтером і допомагаєш армії!

Зайнятість не дозволяє віддавати всі сто відсотків часу волонтерській діяльності – забуваєш про ілюзорне право на втому та розчарування і невпинно та стабільно долучаєшся до зборів на військові потреби!

Не можеш нічого з вищевказаного – пішов на*уй звідси, ти і даром нікому не здався. Твої внуки забудуть де твоя могила, а правнуки емігрують рятуючись від шлейфу сорому твого прізвища. Пиво на лавочці можеш попити і блія під’їзду помешкань Польщі, Італії, Америки!

Автор: Ігор Фльорко, боєць 80 ОДШБр ЗСУ 

Джерело

Коментарі

11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.
12:00
Відомий львівський лікар пройшов стажування у провідній клініці США
Завідувач відділення кардіології та реперфузійної терапії лікарні Святого Пантелеймона Василь Процько повернувся зі стажування у Сполучених Штатах Америки та поділився враженнями від поїздки.