Мешканці Тернопільщини вивозили чоловіків за кордон у багажнику машини

Двох жителів Тернопільської області судитимуть за сприяння у перетині кордону чоловіків, які підлягають мобілізації.

29.03.2024
Мешканці Тернопільщини вивозили чоловіків за кордон у багажнику машини

Як повідомляє Поліція Тернопільської області, житель Чортківського району та його спільниця за незаконну послугу брали зі своїх клієнтів сім тисяч євро.

Підозрюваний шукав клієнтів та допомагав їм доїжджати до місця призначення, а вже там його помічниця  перевозила військовозобов’язаних за кордон у багажнику автівки.

“Чоловік почав незаконно вивозити людей за кордон ще у 2023 році. Спілкуючись зі знайомим він дізнався, що той планує виїхати в іншу державу на заробітки й запропонував свою допомогу. Після отримання грошей спільниця вивезла замовника у багажному відділенні авто марки “Audi Q7” через міжнародний пункт пропуску “Порубне — Сіре”. Уже в серпні чоловік знайшов нового клієнта, але вивезти його не вдалося, оскільки правоохоронці викрили їх під час перетину кордону“, — йдкться у дописі.

Зловмисникам передбачене ув’язнення до 9 років з позбавленням права займати певні посади чи займатися певною діяльністю до 3 років з конфіскацією майна. Поліцейські встановлюють місце перебування спільниці.

Коментарі

11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.
12:00
Відомий львівський лікар пройшов стажування у провідній клініці США
Завідувач відділення кардіології та реперфузійної терапії лікарні Святого Пантелеймона Василь Процько повернувся зі стажування у Сполучених Штатах Америки та поділився враженнями від поїздки.