Львівського прокурора позбавили водійських прав за п’яну їзду

Йому також доведеться сплатити 17 тис. грн штрафу.

08.02.2023
Львівського прокурора позбавили водійських прав за п’яну їзду
Фото: Володимир Рубцов

Про це йдеться у постанові Галицького районного суду. 

За даними слідства, ввечері 15 червня минулого року на перехресті вул. Краківської – площі Ярослава Осмомисла у центрі Львова патрульні зупинили автомобіль BMW, за кермом якого перебував прокурор Львівської обласної прокуратури Володимир Рубцов. У водія були наявні ознаки алкогольного сп’яніння, але від проходження огляду він відмовився.

Галицький районний суд Львова 8 грудня визнав Рубцова винним у порушенні правил дорожнього руху, що передбачено ч. 1 ст. 130 КУпАП, та оштрафував на суму 17 тисяч грн. Крім того, порушника позбавили прав керування транспортними засобами на 1 рік. На дане рішення було подано апеляцію.

Громадська організація Pitbull Lviv, яка вистежує п’яних водіїв на дорогах, повідомила, що йдеться про прокурора Львівської обласної прокуратури Володимира Рубцова.

Раніше Рубцов був стороною обвинувачення у справі львівських патрульних роти ТОР, обвинувачуваних у вбивстві львів’янина Володимири Клима, який вдавився пакетом з наркотиками у гральному закладі і задихнувся. У першій інстанції шестеро патрульних засудили до 8 років ув’язнення та присудили виплатити 4 млн грн компенсації. Але згодом патрульні виграли апеляцію, яка зняла з них усі обвинувачення.

Зазначається, що стосовно Володимира Рубцова у Львівській обласній прокуратурі відкрили дисциплінарне провадження.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.