Львівщина вже розпочала відновлення будинків у Херсонській області

Відбудову Білої Криниці, а також сіл Нова Зоря і Таврійське на Херсонщині, Львівська область проводить в межах проєкту «Пліч-о-пліч».

20.07.2023
Львівщина вже розпочала відновлення будинків у Херсонській області

Про це повідомив очільник Львівської ОВА Максим Козицький.

“Коли селище Біла Криниця на Херсонщині окупанти обстрілювали найактивніше, в населеному пункті залишалось проживати 35 осіб. Після успішних дій ЗСУ та звільнення правобережної частини Херсонської області у свої домівки повернулось близько 700 людей. Однак повернулись вони у знищені й пошкоджені окупантами будинки. Окрім приватних помешкань, постраждала школа, дитсадок, пошта, залізнична станція та комбінат хлібопродуктів”, – йдеться у повідомленні.

Цього тижня у Білу Криницю прибула ремонтна бригада зі Львівщини. Вони замінюють пошкоджені вікна й двері у приватних житлах. Це займе приблизно місяць. Також невдовзі у селище прибудуть будівельники й ремонтуватимуть дахи.

“Відбудову Білої Криниці, а також сіл Нова Зоря і Таврійське на Херсонщині, Львівська область проводить в межах проєкту «Пліч-о-пліч». На роботи виділили уже 10 млн гривень. У цих населених пунктах відновимо понад 300 помешкань та об’єктів соціальної інфраструктури. Тримаємось пліч-о-пліч!” – підсумував Козицький.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.