Львів’янина, який роками розбещував власну доньку, взяли під варту

Дівчина звернулась до правоохоронців вже у повнолітньому віці.

15.02.2023
Львів’янина, який роками розбещував власну доньку, взяли під варту
Фото: поліція Львівської області

Про це повідомляють пресслужби Львівської обласної прокуратури та поліції Львівської області. 

“За даними слідства, чоловік роками розбещував свою неповнолітню доньку, а також за участю дитини неодноразово задовольняв свою статеву пристрасть неприродним способом. Окрім цього, чоловік змушував малолітню потерпілу до участі у фотозйомках в оголеному вигляді чи у відверто сексуальних образах”, – зазначають у прокуратурі. 

Потерпіла у повнолітньому віці звернулась за допомогою до психолога, який переконав її повідомити про вчинене правоохоронним органам.

Під час обшуків за місцем проживання чоловіка виявили та вилучили речові докази його причетності до вчинення злочинів, про які повідомила його донька. Усе вилучене скеровано на експертне дослідження.

44-річному львів’янину повідомили про підозру за фактами насильницького задоволення статевої пристрасті неприродним способом, розбещенні неповнолітньої, виготовленні зображень порнографічного характеру, примушуванні неповнолітньої особи до участі у створенні зображень порнографічного характеру та умисному зберіганні дитячої порнографії(ч. 3 ст. 153, ч. 2 ст. 156, ч.ч. 3, 4, 5 ст. 301, ч. 1 ст. 301-1 КК України).

Суд обрав підозрюваному найсуворіший запобіжний захід – тримання під вартою без права внесення застави.

Максимальне покарання, передбачене санкціями статей – до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.