Львів’яни вчергове пікетували Садового щодо вимоги фінансування ЗСУ

17 лютого у Львові кілька десятків волонтерів вчергове прийшли під вікна Андрія Садового вимагати зупинити витрачати кошти громади на непотрібні забаганки.

17.02.2024
Львів’яни вчергове пікетували Садового щодо вимоги фінансування ЗСУ

Незважаючи на сонячну погоду учасники акцію були налаштовані рішуче – на фронті ситуація складна як ніколи, однак у Львові влада міста продовжує робити вигляд наче усе гаразд і чекає весни. Присутні волонтери, активісти та родичі захисників знову закликали чиновників ЛМР та особисто Андрія Садового нарешті відкрити очі і почати діяти задля перемоги.

Учасники мітингу вчергове перерахували ряд закупівель ЛМР, на котрі зараз витрачаються сотні тисяч й мільйони гривень – в той час коли на фронті захисники страждають та потребують зброї для знищення ворога.

Дісталось і депутатам міськради – схвально перераховують десятки і сотні мільйонів гривень для збільшення статутних фондів ЛКП, закривають очі на неадекватно високі зарплати керівників тих таки ЛКП і департаментів міськради, геть забули про свою контролюючу функцію і просто споглядають, як Садовий замість господарки займається політикою. Не оминули увагою активісти і декларації чиновників міськради та загальновідомий факт про перебування дітей Садового закордном.

Учасники акції знову закликали правоохоронців нарешті звернути увагу на дії чиновників ЛМР і запевнили – будуть збиратись доти, допоки Андрій Іванович не дослухається і не зафіксує обов’язкову витрату 20% бюджету на потреби оборонців.

До слова, загальний обсяг бюджету-2023 Львова – майже 16 мільярдів гривень. Найбільша частина видатків – це освіта, культура, молодь та спорт.

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.