Львів’яни платили за проїзд більше за встановлений тариф через збій в роботі е-квитка

Пасажири громадського транспорту у Львові масово скаржаться на те, що у них некоректно списувалася оплата за проїзд у громадському транспорті. При оплаті банківською карткою з їхніх рахунків списувались суми більші, ніж мали б за встановленим тарифом.

27.02.2024
Львів’яни платили за проїзд більше за встановлений тариф через збій в роботі е-квитка

Причиною цьому став збій у системі роботи електронного квитка, який уже ліквідували, повідомив депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич.

З 23 лютого львів’яни на сторінці “Гаряча лінія міста Львова” у Facebook почали масово скаржитись на некоректне списання оплати за проїзд у громадському транспорті. З карток користувачів на користь Львівавтодору знімалася оплата, яка вища за чинні тарифи. Одна поїздка могла коштувати львів’янам від 21 грн до 60 грн, тоді як тариф для оплати банківською карткою становить 15 грн.

“Справді ситуацію підтверджують: при деяких оплатах знято більше, ніж мали, а обґрунтовують це все програмним збоєм“, — розповів Зінкевич.

За його словами, цей збій у КП “Львівавтодор” уже ліквідували, і така ситуація не мала б повторитися. Також Ігор Зінкевич зазначив, що наразі працівники Львівавтодор шукають способи повернути львів’янам гроші, які помилково списалися з їхніх рахунків.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.