Кубок України з футболу: Стрийська Скала 1911 обіграла Ниву Тернопіль – визначилися всі учасники четвертого етапу

Скала 1911 Стрий стала останнім учасником четвертого попереднього етапу Кубка України, здобувши мінімальну перемогу над тернопільською Нивою.

16.08.2023
Кубок України з футболу: Стрийська Скала 1911 обіграла Ниву Тернопіль – визначилися всі учасники четвертого етапу

Про це повідомляє football24.ua.

Кубок України 2023/24, 3-й попередній раунд:

Скала – Нива Т – 2:1

Голи: Лук’янченко, 90+2, Николишин, 120 – Хруставка, 58

Скала 1911 у напруженому поєдинку вирвала путівку до наступної стадії Кубка України, здолавши Ниву Т. Хруставка вивів тернополян вперед на 58 хвилині і все йшло до перемоги Ниви. Проте, Лук’янченко в компенсований час зумів зрівняти рахунок, переправивши м’яч у ворота суперників.

Гра перейшла в овертайм та наближалась до серії пенальті, але на 120 хвилині Николишин приніс перемогу Скалі 1911 та путівку в наступний раунд.

Вже завтра, 17 серпня, відбудеться жеребкування 4-го попереднього раунду Кубка України, де до 8 переможців попереднього етапу приєднаються й клуби УПЛ. Початок жеребкування о 13:00.

Учасники четвертого раунду Кубка України: Колос, Чорноморець, Рух, Металіст 1925, Верес, Полісся, Оболонь, ЛНЗ, Епіцентр, Агробізнес, Гірник-Спорт, Лівий берег, Маріуполь, Вікторія, Звягель, Скала 1911.

 

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.