Колишній сільський голова Брюхович і 7 депутатів облради не отримали повістки

У Львівській облраді повістки отримали майже всі присутні депутати, крім 8 обранців.

04.07.2023
Колишній сільський голова Брюхович і 7 депутатів облради не отримали повістки

Сьогодні, 4 липня, депутатам Львівської обласної ради вручили повістки від територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки.

Як стало відомо Tvoemisto.tv, повістки не отримали депутати від фракції «Європейська солідарність» Володимир Доманський, колишній сільський голова Брюхович, Андрій Дума, Віталій Свіщов, депутат Юрій Мазур від партії «Народного Руху України», а також інші обранці, які не з’явились на сесійне засідання.

«Обласний військомат виправляє помилку, допущену 24 лютого 2022 року. Повістки на вході в сесійний зал Львівської обласної ради», – написав у Facebook ексголова Львівської облради, депутат від «Європейської солідарності» Олександр Ганущин, який служить зараз в ТрО на Львівщині.

Загалом повістки отримали 34 із 41 присутнього на сесії депутата.

 

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.