Інспекторку Львівської митниці звільнили після того, як вона похизувалась “луком” за 8 тис. доларів

Головна державна інспекторка Львівської митниці Юлія Дрига розповіла відомому блогеру Ніколасу Кармі (справжнє ім’я — Микола Бучак), скільки коштує її одяг.

12.04.2024
Інспекторку Львівської митниці звільнили після того, як вона похизувалась “луком” за 8 тис. доларів

Відео було опубліковано на офіційній сторінці блогера в TikTok 12 квітня, однак за кілька годин після публікації його видалили, повідомляє Lviv.media.

Журналіст Тарас Середич впізнав інспекторку. Зокрема посадовиця похизувалася своїм образом, загальна вартість якого — 8 тис. доларів, і це – вдвічі більше її зарплатні, вказаної у декларації за минулий рік. До слова, Юлія Дрига розповіла що її капелюх від всесвітньо відомого модельєра Руслана Багінського коштує 18 тис. грн.

“Собачку звати Гучі. Повідець для собачки від Gucci і коштує десь 200 доларів”, — зазначила посадовиця.

Інспекторка також похизувалась сумкою від Louis Vuitton за 1500 доларів і взуттям Hermes за 800 доларів. На руці у Юлії Дриги годинник Cartier за 5000 доларів.

Також вона заявила, що у неї немає коханої людини. На запитання блогера де працює, підтвердила, що на державній службі: “Трошки на себе, трошки на державу”, — додала вона.

Lviv.media сконтактувався із менеджером Ніколаса Карми, номер якого є у відкритому доступі. Чоловік не захотів називати свого імені, але підтвердив, що відео з інспекторкою таки видалили зі сторінки за деякий час після публікації, проте відмовився пояснювати чому. “Чого б це раптом пояснювати? На Ніколаса Карму ніхто не тиснув, на нього ніхто й не може тиснути. Коли він знімає відео з людьми на вулиці, то апріорі, не знає хто це”, — розповів менеджер.

Юлія Дрига працює на посаді головного державного інспектора відділу складського обліку, зберігання, оцінки вилученого майна та розпорядження ним управління адміністративно-господарської діяльності Львівської митниці. Про це свідчать дані на сайті Львівської митниці.

Згідно з декларацією Юлії Дриги за 2023 рік вона заробила близько 180 тис. грн. Також у декларації вона зазначила свого чоловіка Олексія Дригу, попри те, що заявила блогеру, що коханої людини у неї нема. Скільки заробив чоловік за 2023 рік в декларації інспекторки не вказано. У декларації вказано, що Дрига володіє половиною квартири і зберігає 3 тис. доларів готівкою. Машин чи інших цінних речей вона не задекларувала.

Через годину після публікації, пресслужба Львівської митниці повідомила журналістам Lviv.media, що Юлію Дригу звільнили з посади у цей же день, 12 квітня.

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.