Харківський агропромисловий холдинг орендуватиме землю на Львівщині

Мостиська міська рада на аукціоні продала право оренди земельної ділянки промислового призначення.

21.04.2023
Харківський агропромисловий холдинг орендуватиме землю на Львівщині

Як повідомили у Мостиській міській раді, 18 квітня у системі “Прозоро” відбувся аукціон щодо продажу права оренди земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 21,2960 га на території Мостищини (за межами с. Годині).

Категорія земель – землі промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення.

Участь у торгах взяли чотири учасники. При стартовій ціні річної оренди майже 1420 тис. грн – переможець аукціону запропонував ціну річної орендної плати 4 млн 100 грн в рік. Переможцем аукціону стала директорка з фінансової та операційної діяльності групи компаній «АГРОТРЕЙД» з Харкова Олена Ворона.

Група «АГРОТРЕЙД» — агропромисловий холдинг із завершеним циклом (виробництво, переробка, зберігання та торгівля сільськогосподарською продукцією).

Основні сфери діяльності — виробництво зернових, зернобобових та олійних культур, зберігання та переробка зерна, насінництво та трейдинг. До складу групи «АГРОТРЕЙД» входять шість агрокластерів, дев’ять елеваторів та хлібоприймальних підприємств. У холдингу працює близько 1,5 тис. людей.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.