Гімнастка з Львівщини виборола два золота на міжнародному турнірі

19-річна львів’янка Христина Погранична виборола два золота та одне срібло на міжнародному турнірі з художньої гімнастики “Miss Valentine”.

27.02.2023
Гімнастка з Львівщини виборола два золота на міжнародному турнірі
Фото: Христина Погранична

Про це повідомляє пресслужба Львівської ОВА.

В Естонії учора, 26 лютого, завершився традиційний міжнародний турнір з гімнастики художньої “Miss Valentine” серед спортсменок від 8 років і старших.

“Цьогоріч в складі збірної команди України змагалась і представниця Львівщини Христина Погранична. Учора Христина блискуче виступила у фіналах в окремих видах. Представниця Львівщини виборола золото як у фіналі з обручем, так і в фіналі зі стрічкою. А за підсумками багатоборства Христина виборола срібло”, – розповідають в управлінні молоді та спорту Львівської ОВА.

У пресслужбі додали, що тренує спортсменку заслужена тренерка України Ірина Руда. Художню гімнастику дівчина опановує у Комплексній дитячо-юнацькій спортивній школі імені Дмитра Сидорука.

“Miss Valentine” – один з найбільших та найстаріших заходів з художньої гімнастики, який проводиться у світі. Щороку у лютому Естонія приймає найкращих гімнасток з усього світу.

Зазначимо, у 2020 році Христина Погранична брала участь у змаганнях в москві 7-9 лютого. Як зазначається, таке рішення прийняв тренерський штаб збірної України.

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.