Галанізм і бузинізм сформували п’яту колону в Україні

Галанізм і бузинізм. Ми пам’ятаємо: «Я єсмь народ, якого правди сила ніким звойована ще не була»! Український народ вже кілька століть шукає шляху до спокійного розвитку. Скільки військових чобіт загарбників пройшлись нашими землями, але нашого волелюбного духу скорити не змогли.

06.07.2023
Галанізм і бузинізм сформували п’яту колону в Україні

Ми маємо розуміти, що майже всі наші великі національні фігури мали насправді дуже трагічні долі. Тарас Шевченко, Іван Франко та Леся Українка повмирали занадто рано. Якби можна було у них запитати: чи вони були щасливими, чи зробили все, що хотіли, то не почули б відповіді. Але ми не маємо розпочати. Просто їхній досвід має допомагати нам стати сильнішими.

Подібно і Степан Бандера, теж мав великі плани, але політична ситуація в Європі у той час обмежила максимально його діяльність і виставляла його на небезпеку вбивства совіцькими чекістами, які глибоко інфільтрувалися в Європі. Вбивцею став галицький яничар Сташинський.

Хрунізм – це західно-українське явище, а яничарство і бузинізм, у більшості, східного походження. Хоча серед західняків теж були свої яничари.

Наш Кобзар називав таких «сміттям Варшави» (хруні) і «гряззю Москви» (яничари).

Складна була історико-політична ситуація для всього українського в 20 столітті. Після такого підлого вбивства Бандера природно отримав статус героя і національного символу, але на Галичині до цього часу є багато послідовників яничара Сташинського. Різні кацаби – то відкриті вороги, бо їм з рашистану платять, але у нас надалі діють тисячі активних учасників антиукраїнської п’ятої колони, хоча б у складі НКВД, відомого Московського Патріархату.

Звичайно, справжні керівники хрунів, яничарів і манкуртів діють дуже хитро, використовуючи різні засоби і різних людей. Вони представляють законспірований комуністичний Інтернаціонал і мають свої фонди по всьому світу, а найбільше в Німеччині та Франції, хоч керівні бази в Росії та США. Тому черговий наклеп є характерним для вічних атак комуняк і ліваків на постать Бандери: цього разу атака з’явилася в паризькому маоїстському Ле Монд, що себе камуфлює як центристський, бо його редактор Леві Штраус став найпотужнішим фактором французької зовнішньої і внутрішньої політики. Там всіх державних службовців готує Еколє Нормаль, де до влади давно прорвались маоїсти на чолі з Аленом Бадью. І хто інший би вліз би з тим наклепом, як не комуняцький галицький історик Грицак, якого через ті ж лівацькі європейські гранти виставили, як головного ідеолога для молоді. А перед тим Грицак прямо заявив в ефірі, що якщо би Чорновола вибрали Президентом, то ми б втратили всі території ще швидше! Метає своє псевдоінтелектуальне антиукраїнське лайно на грантовий вентилятор. А от із інтерв’ю Грицака рашистському інтернет виданню Meduza, далі мовою оригіналу: «….эволюцию бандеровской ОУН можно описать так: чем ближе к войне, тем больше она была похожа на фашистскую организацию. Пик этой эволюции выпал на первые дни советско-немецкой войны». Чисто сталіністсько-енкаведешні наклепи! Відчувається справжній, добре вишколений комуніст! І то вічний комуняка з УКУ! А як там розшифровується К? Він, як історик, є абсолютним компілятором без власних розвідок, а лекції читає просто нудно і бездарно. Сам можу оцінити, бо вже 30 років виступаю з лекціями на різних онлайн платформах. Слухати Грицака просто нудно. Він є давнім ворогом української визвольної боротьби разом з великою групою інших гранітоїдів, що їх вигодовували західні ліваки і деякі наші університети, в яких тим бездарним гранітоїдам вдалося захопити гуманітарні кафедри. Завданням Грицака і К. є не вивчення історичних подій і процесів, а мінімалізація подій минулого для сучасності і скерування уроків минулого на обливання помиями всього українського національно-визвольного руху. Антиукраїнізм, що вбирається в псевдоукраїнські вишиванки, має різні форми і структури. Грицак і львівські грантоїди, «цинічні бандери» і К., Гордон і К, Арестович + Дацюк + Чорновіл з новоприбулих.

Ніби історик Данило Яневський теж активно вмімкнувся до очорнення Бандери. Ось що він верзе на українському телебаченні «…український націоналізм в тому вигляді, у якому він існував, і в якому ми говоримо сьогодні – це маргінальна політична група, яка діяла винятково на території Львівського воєводства, тобто Польщі». «…Бандера не є українським наративом. Він ніколи не мав громадянства УРСР чи СРСР». Потім зовсім шалена теза, що оунівців було дуже мало. Десь 5 чи 10 осіб! Якщо це наративи, то чисто російсько-кгбешні. А по-друге, дуже неграмотна мова!

Додається криза парламентаризму, коли посередні журнашлюшки за допомогою своїх медійних рупорів захоплюють парламенти. Це не тільки в Україні, але в цілій Європі існує така тенденція. Як вітали у Франковому університеті лівого псевдофілософа, майора польської СБ Баумана, що нищив упівців!
У діаспорі теж існує цілий пласт комуністичних істориків, як Пол Джон Химка, що активно обливають болотом українську визвольну боротьбу. Та там (там це де?!) є цілі сайти спрямовані проти України з одіозними істориками типу лібе-росоліньські і інші канторовичі і печеняки.

Ми не любимо хрунів і яничарів, манкуртів не тому, що ненавидимо тихпокидьків, а тому, що Україна в нас одна. І тисячі найкращих молодих чоловіків складали і складають зараз голови за неї. І не можна дозволити, щоб ті ліберальні воші, як їх називав Петлюра, і перемальовані комуняцькі шушера глумилася з патріотизму минулого і теперішнього.

Після західних лівацьких лекал присвоїли собі титули МА – моральні авторитети та ЛГД – лідери громадської думки і почали активно впливати на мізки молоді. Чого вартують їхні смішні, я би навіть сказав ідіотські, акції боротьби з вертепами і факелами. З факелами всі ті ж комсюки і псевдоавторитети ходили на Холм Слави в честь совіцьких бандитів, а тепер їм, бач, не подобається, що молодь згадує про наших борців за Україну. Тут вони показують своє комуняцьке і комсяцьке нутро минулих головних комсюків університетів і великих заводів. А тепер ніби ревні католики! Сміх неймовірний, але дехто купується на дешеве переодягання. Темний нарід каже: «От, як гарно і патріотично колишній комсюк говорить!». Забуваючи про те як вони служили комуні і рашистам!

Після університету, особливо на історичних факультетах, відтак отримання незалежності, продовжували сидіти ідеологічно заскорузлі комуністи. Покійний ректор ЛНУ Іван Вакарчук розповідав мені, яких зусиль йому коштувала чистка колишніх ідеологічних факультетів від комуняк, що продовжували свою шкідницьку антиукраїнську діяльність. І такі грицаки захищали там квазідисертації про страйки робітників в панській Польщі! А чому Україна взагалі не скасувала ті фейкові дисертації? Дійшли до того, що відомі антиукраїнські пітекантропи їх вже захищали! Та сам Янукович, вуличний бандит, був доктором наук! Всім зрозуміло, що історія КПСС, наукова політекономія соціалізму та науковий атеїзм – це псевдонауки! І всі дисертації, захищені на ті теми потрібно просто викреслити! Але в Академії Наук і далі сидять вічні комуняцькі дуби.
А як ніякого Грицака ввели до конкурсної комісії НАБУ, де він виглядав як приший козі рукав? Цим було показано, що він є представником зовнішніх деструктивних сил, що намагаються підкорити і захопити Україну. Вони перекинулись в напівприватні університети. Закріпились комсюками, отримали західні гранти саме за обливання болотом українського визвольного руху. Більшість інтернет сайтів на Галичині існують через лівацькі грантові доляри, і керують ними потужні перемальовані вусаті комсюки у вишиванках! Це вони мають завдання отруювати душі молоді і як наслідок: десятки галицьких дівчаток кинулися строчити клавіатурами про всепереможні західні лівацькі ідеї, уважно загорнуті у блискучі ліберальні обгортки.
Процес пішов ширше, бо вусаті комсюки і гранітоїди разом з агентурою ФСБ активно долучились до політики, особливо в центрі «бандеризму» – Львові. Усі антиукраїнські сили тут приймали особливо тепло. Достатньо згадати, як одіозні ідеологи рашизму Корнілов та Чаленко гуляли у Дзизі на запрошення Ірини Подоляк і сайту Хрунь.нет. Всі вони користуються моральною парасолькою Ратуші і галицьких райців! Видумали шкідницький термін русскоговорящие украінци. Та сама Подоляк, що після цього вилізла з ганебною акцією «Львов гаваріт па руські» разом з УКУ та іншою російською п’ятою колоною, сьогодні робить невинні дівочі очі. Та відділ народної освіти тероризував бібліотеки, щоби не надавали приміщень для патріотичних лекцій! Зараз вони планують наступ на уроки християнської етики, бо вони, бач, занадто християнські! Чому ми прямо не визнаємо, що всі Міністри освіти після Івана Вакарчука були шкідниками? Соросяцька тупа, інтелектуально недоношена міністриня освіти ганебно не змогла написати речення без помилки! Отака-то соросівська каналізаційна освіта в їхніх розрекламованих університетах. А здебільшого в останніх Міністрів освіти скомпільовані дисертації! Всі здатні тільки нищити освіту. Десь років з вісім тому, поляки почали робити хитрі пробні кроки про майбутнє приєднання Галичини: дали назви своїм кораблям на честь втрачених українських міст «Львів» «Тернопіль». Антиукраїнський міністр Ващиковскі, що прямо називав Галичину Всходня Малопольська – бундючно гастролював Львовом у супроводі вгадайте кого, звичайно, Подоляк!

Як розкрутили лівацький Форум видавців, що забороняв виставляти патріотичні книжки! То все у Львові робить ворожа агентура і п`ята колона! Важко собі було уявити, що такому неосвіченому непотребу і шкідництву, яке пройшло швидкі соросяцькі курси, віддано виховання молодого покоління.
Для задурення мізків трохи старшої нової інтелігенції, на рускі гроші, організували у Львові Альфа джаз. Як мліли від джазу жіночки львівських райців! Картинки достойні пензля Брейгеля! Зробили зіркою диригентку Оксану Линів, що пов’язана з російським мистецтвом, і вона впиндюрила жахливого зеленого покруча на площу Маланюка. І галицька молодь з мізками, покрученими в соросівських університетах, на чолі з Ратушею, приймала ту ганьбу з ентузіазмом. З криками: «То є сучасно»!

Так, сучасний сатанізм! Тільки тепер трохи продерли очі.

Останнім часом ввели термін «харошиє русскіє» і немало путінської агентури просто захопило інформаційний простір України! Невже забули як після Майдану все в Україні захопили чужинці і прислали своїми «смотрящімі» різних некомпетентних грузинок чи яреськів?

А ще недавно та грантова шобла – Грицака-Расєвіча-Возняка кричала просто про фашизм українців! Отримувала величезні гранти на журнали і сайти, що ллють жовч на українство і зараз. Трохи зменшили темп тільки останнім часом. Війна чи грошей менше? УПА прямо називали УФА, тобто фашистська армія. Прізвище того дегенерата чисто наше галицьке – Павлів!

Інший вусатий комсюк, який виглядає смотрящім від соросівської мафії у Львові, проголосив сучасних українських націоналістів за своєю комуняцькою звичкою нацистами!

Видали у Львові, грантоїди всіх мастей, книгу «Leopolis multiplex», де вся львівська група-шобла, плюс заїжджі звьозди типу Андруховича, Діми Табачника і агента ФСБ Таріка Амара лили тони болота на Львів і львів’ян. Львів’яни зі смаком ковтнули ту бурду і не зрозуміли чого вся та шушера так на них наїхала. І нікому з них не є соромно за свої діяння, бо доляри гріють душі зрадників! Недавно виявилось, що професор Політехніки, такий собі Микола Шраг, був агентом НКВД серед галицької інтелігенції. В його честь була навіть табличка в Політехніці! А скільки нерозкритої галицької агентури КГБ з інтелігенції просувало на недавніх виборах своїх кураторів. Тут час від часу виринають ганебні кубістські опуси прославлених шістдесятників Драчів і Павличок, яких контора до остатку тримала на високих позиціях як подяку за їхні тонни псевдопоетичних помиїв, вилитих на націоналістів.

От і зараз знову виліз з комуняцького окопу Грицак і почав кидати гранати брехні на наших героїв за допомогою французів. Його “подєльнікі” поховалися у різних закутках у часі війни.

Щось прізвища в них з Галаном і Бузиною схожі. А взагалі хрунізм з бузинізмом брати антиукраїнцям. Ідеологія п’ятої колони класична. І, на жаль, столицею і форпостом хрунізму є Галичина.

Чомусь суперхруні є вихідцями з Франківщини, як одіозний Коцаба, що втік невідомим чином до США під час військового стану. Не кажучи вже про радіо УКУ чи інші медіа, які себе позиціонують проукраїнськими. То яку історію України хоче втюхати українцям Грицак та його західні грантодавці? Його книга «Історія України» точно не проукраїнська.

Після інтервʼю «Ле Монд» має бути всім очевидно, як у час війни ведеться підривна діяльність проти українського патріотизму, імітуючи псевдо незалежність від грантових і фінансових джерел. Як казала моя бабця: «Тьху! Огида! Ганьба»!

Українці в Росії стали звичайними манкуртами, тобто тими що втратили національну та історичну памʼять, вимінявши її на смердячі рублі. Їх там мільйони, вони соромляться своїх коренів, максимально русифікуються і стають справжніми україножерами. У керівництві на всіх рівнях, у мистецтві, а особливо в армії – їхня мета – просто знищення всієї України. В рашистській армії, яка вбиває найкращих українців і знищує все на свому шляху є тисячі хохлів манкуртів. Така ситуація виникла вперше в історії людства! Жодна діаспора ніколи так не ненавиділа, і то всіма своїми діями, свою Батьківщину.

Скільки людей на різних позиціях у минулому році добровільно пішли служити руському окупанту? То яничарство і колабораціонізм не можна виправдати тільки тим, що на Сході (та й серед західників теж) є потужна група руських, які кричали в 2014 р.: «Путіне, прийди і введи війська»!

Як упізнати п’яту колону? Дуже просто: вони гальмують всі процеси, особливо люстрацію під лозунгом «НЕ НА ЧАСІ» і «КАКАЯ РАЗНІЦА!». Оце і є головним шкідництвом і ознакою хрунів та бузиністів!

Бузинізм теж процвітає своєю гнилотою – у Києві та Львові поширювали виставки з Шевченком у сатиричному вигляді. Кричать бузиністи про осучаснення Кобзаря. Мені здається, сатиру можна застосовувати тільки до живих.

Західні фонди за галанізм і бузинізм платять непогані гроші, навіть кращі, ніж платили Совіти. До «плюю на Папу» вони ще не доросли, хоча Папа і сам деколи ніби втрачав почуття реальності.

І от галанізм і бузинізм сформували п’яту колону в Україні. Війна з нею рано чи пізно станеться. З їхнього боку вона вже давно розпочалась і армія галаністів та бузиністів строчить тексти-блоги і дисери (щоб не назвати справжнім словом) за грубі доляри. Наш нарід і патріоти чомусь розгублено роззираються навколо.
Давно треба зробити доступним для всіх почесний список галицьких хрунів та п’ятої колони в Україні. А він довгий і треба знати, хто в нас смотрящі. І перші прізвища в тому ганебному списку вже маємо! І не забуваємо, що колишніх гебістів, комуняк і комсюків не буває!

Адріан Михальчишин

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.