ДБР почало розслідувати побиття солдата у військовій частині на Львівщині

Працівники ДБР порушили кримінальне провадження за фактом побиття військовослужбовця в одній з військових частин у Львівській області.

29.06.2023
ДБР почало розслідувати побиття солдата у військовій частині на Львівщині
Фото: Марта Матвіїшин

Як повідомляє Державне бюро розслідувань, повідомлення надійшло від сестри військового. Вона заначила, що її брата побив офіцер.

Лікарі діагностували у солдата пошкодження внутрішніх органів.

“Працівники ДБР відразу відреагували на повідомлення. Наразі проводяться невідкладні слідчі дії на території військової частини, опитуються свідки, а також потерпілий, який перебуває в госпіталі. Відкрито кримінальне провадження за фактом перевищення військовою службовою особою влади чи службових повноважень (ч. 5 ст. 426-1 КК України)”, – йдеться у повідомленні.

Сестра бійця зазначила, що її брат потрапив у Львівський військовий госпіталь із діагнозом гострий апендицит, однак в ході операції, лікарі виявили сильні пошкодження внутрішніх органів. Вчора, 28 червня, у нього стався внутрішній крововилив внаслідок розриву печінки.

Фото: Марта Матвіїшин

 

 

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.