Чоловік на Тернопільщині через заробіток в інтернеті втратив майже пів мільйона

В шахрайську пастку потрапив житель Теребовлі.

20.11.2023
Чоловік на Тернопільщині через заробіток в інтернеті втратив майже пів мільйона

Про це повідомляє Поліція Тернопільської області.

Чоловік розповів правоохоронцям, що його обдурили на 450 тис. гривень. Постраждалий зазначив, що в інтернеті знайшов оголошення про роботу онлайн. Чоловік написав компанії і йому запропонували зареєструватися на сайті та вкладати гроші за викуп товару. За те, що чоловік вкладатиме свої заощадження, шахраї пообіцяли повертати все з прибутком.

«Чоловік вирішив спробувати. Спочатку на незнайомий рахунок закинув 17 тис. гривень, йому на банківську картку повернули 22 тис. гривень. Надалі суми зростали. Упродовж двох днів він перерахував шахраям 450 тисяч гривень. Проте бажаного прибутку так не отримав», – йдеться у повідомленні.

Поліцейські за фактом шахрайства розпочали кримінальне провадження. Наразі поліцейські з’ясовують усіх осіб, які можуть бути причетні до таких видів шахрайств.

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.