Біля Тернополя намагались вбити кримінального авторитета

20 квітня у соцмережах з’явилася інформація про стрілянину в одному із приміських сіл міста Тернополя.

22.04.2024
Біля Тернополя намагались вбити кримінального авторитета

22 квітня очільник поліції Тернопільщини Сергій Зюбаненко підтвердив цю інформацію.

“Дійсно, у ніч з 19 на 20 квітня було скоєно замах на вбивство. Невідома особа здійснила три постріли із вогнепальної зброї в автомобіль, за кермом якого перебував житель Тернополя. Наразі потерпілий з пораненням перебуває у лікарні. Чоловік, на якого вчинили замах, дійсно має відношення до кримінального світу”, – зазначив Зюбаненко.

Оперативники, слідчі, спеціалісти-криміналісти та фахівці інших профільних служб посилено працюють над розкриттям злочину.

“Запевняю вас, що поліція зробить усе можливе, аби причетні до замаху на вбивство особи були притягнуті до відповідальності. Це, якщо хочете, частина моєї відповіді на дописи мережевих експертів, які стверджують, що поліція надто активно працює над вилученням з незаконного обігу зброї у громадян. Але як бачимо, рано чи пізно така зброя стає інструментом важких злочинів, що призводить до трагічних наслідків. Попереджаю, що у даному випадку нікому не вдасться уникнути покарання. Поліцейські доведуть і цю справу до логічного завершення”, – повідомив Зюбаненко.

 

Коментарі

11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.
12:00
Відомий львівський лікар пройшов стажування у провідній клініці США
Завідувач відділення кардіології та реперфузійної терапії лікарні Святого Пантелеймона Василь Процько повернувся зі стажування у Сполучених Штатах Америки та поділився враженнями від поїздки.