Австралія передасть Україні 30 бронемашин Bushmaster

Після отримання Україною 30 додаткових бронемашин загальна їх кількість в ЗСУ сягне 90 одиниць.

26.10.2022
Австралія передасть Україні 30 бронемашин Bushmaster
Фото: Уряд Австралії

Про це повідомив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба.

“Я вдячний Австралії за новий пакет безпекової допомоги, що включає тренування для наших військових і 30 додаткових Бушмастерів. Ці бронемашини показали відмінні результати на полі бою, і Україна зверталася із запитом на додаткову партію. Завжди пам’ятатимемо підтримку Австралії”, – написав Кулеба. 

Також Австралія після католицького Різдва відправить до Великої Британії 70 своїх військових, які будуть допомагати із навчанням українських солдатів.

“Наші солдати візьмуть участь у великій навчальній програмі у Великій Британії, щоб допомогти підготувати своїх українських товаришів до боротьби проти невиправданої та незаконної агресії Росії“, – заявив міністр оборони Австралії.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.