Американські пластичні хірурги оперуватимуть дітей у Львові

До Львова із місією прибудуть дитячі щелепно-лицеві хірурги України і Сполучених Штатів Америки, аби провести консультації, а також оперувати пацієнтів з вродженими дефектами, рідкісними генетичними синдромами, асоційованими з розщілинами П’єра Робена, Денді-Уокера, Тріччера- Коллінза.

29.01.2024
Американські пластичні хірурги оперуватимуть дітей у Львові

Про це повідомляє Центр дитячої медицини. Лікарня “Охматдит”.

Фахівці будуть у львівській лікарні впродовж п’яти днів — з 26 лютого до першого березня теперішнього року.

«До Львова спеціально приїде американська хірургиня українського походження Оксана Джексон, авторитетна спеціалістка з реконструктивної мікрохірургії, співдиректорка Програми з лікування розщілин губи та піднебіння у дитячій лікарні Філадельфії», — йдеться в повідомленні.

З української сторони будуть хірурги НДСЛ «Охматдит» (Київ), НМУ імені О.О. Богомольця, дитячої клінічної лікарні № 7 Києва і львівського Міжрегіонального центру дитячої щелепно-лицевої хірургії на базі Центру дитячої медицини.

Лікарі вже відібрали пацієнтів для складних реконструктивних операцій на обличчі. А усіх діток, які потребують операцій, обов’язково проконсультують і запланують операції під час наступних візитів колег зі США.

Усі хірургічні втручання і консультації для маленьких — безкоштовні.

Записатись можна за телефоном 0 (98) 776 2355.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.