Американські хірурги оперуватимуть діток у Львові

У Львові американські хірурги спільно з українськими колегами проконсультують та прооперують 50 дітей, у яких діагностували патології шиї, голови та кисті.

18.10.2023
Американські хірурги оперуватимуть діток у Львові

Про це повідомляє Міжрегіональний центр лікування дітей з розщілинами губи та піднебіння.

Там сказали, що дітей з усієї України лікуватимуть львівські щелепно-лицеві хірурги разом з мультидисциплінарною командою зі США. Місія розпочалась у середу, 18 жовтня, та триватиме п’ять днів.

Сюди приїхали восьмеро хірургів зі США.

«Мета візиту – продовжити допомогу дітям і їх лікарям з України, щоб найсучасніша допомога стала можливою вдома. Для цього американські хірурги навчають найновіших методик, які пізніше львівські хірурги зможуть використовувати постійно», — йдеться в повідомленні.

Спільно із колегами зі Львова працюватиме Джеймс Сюн – хірург голови і шиї, ЛОР, спеціалізується на судинних із мальформацій, особистий лікар президента Клінтона.

Разом з командою обласної дитячої лікарні «Охматдит» вони виконають складні хірургічні втручання. Для цього хірурги попередньо відібрали 50 дітей до 18 років, в яких є надскладні вади обличчя і яким раніше не змогли допомогти в Україні.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.