9 львівських підприємств платитимуть менше за оренду землі

Підприємства отримали право на коригування орендної плати за землю в рамках Програми сприяння розвитку львівських товаровиробників на 2015-2024 роки.

29.03.2024
9 львівських підприємств платитимуть менше за оренду землі

Рішення підтримали на сесії Львівської міської ради.

За словами Інни Свистун, директорки департаменту економічного розвитку Львівської міської ради, львівських виробників підтримали відповідно до процедури, встановленої програмою сприяння розвитку Львівських товаровиробників.

«На сесії депутати підтримали звільнення від орендної плати дев’яти підприємств. Звернення підприємців попередньо розглянула комісія, усі вони відповідали встановленим програмою критеріям щодо кількості працівників на підприємстві, щодо загального розміру ПДФО, який сплатили ці підприємства до бюджету міста за 2023 рік, а це – понад 100 млн грн. Відповідно комісія вирішила на рік звільнити їх від сплати оренди, у певному відсотку», – розповіла Свистун.

Проєктом ухвали міської ради передбачено надання права на коригування орендної плати за землю для 9 підприємств, що відповідають критеріям, визначеним Програмою сприяння розвитку львівських товаровиробників на 2015-2024 роки.

Коментарі

11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.
12:00
Відомий львівський лікар пройшов стажування у провідній клініці США
Завідувач відділення кардіології та реперфузійної терапії лікарні Святого Пантелеймона Василь Процько повернувся зі стажування у Сполучених Штатах Америки та поділився враженнями від поїздки.