7-річний хлопчик із села на Дніпропетровщині став “талісманом” для військових, які їдуть на фронт

Він щодня виходить на чергування і зустрічає українських військових із саморобним прапорцем, вітає захисників, що їдуть на передову через його селище.

14.10.2022
7-річний хлопчик із села на Дніпропетровщині став “талісманом” для військових, які їдуть на фронт

7-річний хлопчик із села на Дніпропетровщині співає і збирає гроші для військових, які їдуть на фронт, за це вони дали йому позивний «Талісман», пише ТСН.

У формі та з прапором на палиці Семирічний Артем пильнує увесь транспорт, що проїжджає центральною вулицею села від першого квітня. Він вітає кожну автівку українських захисників. Військові, що ідуть на Херсонщину та повертаються з передової, неабияк розчулені.

Саме українські військові дали Артему позивний “Талісман”, вони й подарували обладунки, аби малий виглядав як справжній боєць. “Ми знаємо, що таке покоління – ми віддамо вам Україну і будемо пишатися, що такі діти ростуть”, – кажуть бійці.  

Кошти, що батьки та родичі давали школяру на солодощі, збирав на дрон, приціл, позашляховики та сітки для військових.

На чергування хлопчик виходить щодня і заради цього навіть почав краще вчитись в школі, щоб по швидше відпустили із дому.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.