58 громад Львівщини виконали план бюджетних надходжень у 2023 році

За підсумками 2023 року з 73 територіальних громад Львівщини забезпечили виконання планових показників із надходження податків і платежів до загального фонду бюджету 58 громад (79%).

04.01.2024
58 громад Львівщини виконали план бюджетних надходжень у 2023 році

Про це інформує пресслужба Львівської обласної ради.

Зокрема, понад 10% невиконання плану має Новокалинівська, Івано-Франківська і Яворівська громади.

Невиконання плану в межах 3-10% – у Бісковицькій, Давидівській, Бродівській, Золочівській, Новояворівській, Перемишлянській, Самбірській, Сколівській і Старосамбірській громадах. А менше 3% невиконання планових завдань – у Меденицькій, Дрогобицькій і Турківській громадах.

“Переважна більшість названих органів місцевого самоврядування значною мірою залежали від надходжень податку на доходи фізичних осіб з військових. Нагадаємо, з 1 жовтня ці надходження в повному обсязі зараховуються до державного бюджету для забезпечення оборони країни», – повідомили в профільному департаменті“, – повідомив департамент фінансів Львівської ОВА

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.