48-річний мешканець Львівщини переправляв ухилянтів до Румунії

Чоловік шукав “клієнтів” через спільних знайомих та соцмережі.

22.05.2024
48-річний мешканець Львівщини переправляв ухилянтів до Румунії

Як повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон, схему організував 48-річний житель Львівщини, який добре обізнаний з ділянкою Закарпаття.

Перетин кордону планувався у районі міста Хуст, на українсько-румунській ділянці. Призовникам наказали доїхати громадським транспортом до Ужгорода, звідки їх мали довезти до кордону автомобілем пособника.

Організатора схеми затримали 21 травня в Ужгороді. При собі чоловік мав 18000 доларів. За цю суму зловмисник мав доправити до кордону двох «клієнтів» – жителів Київської та Івано-Франківської областей.

Також прикордонники виявили на околиці села Чертеш Хустського району залишену автівку. Водій, як тільки дізнався про затримання організатора, висадив «клієнтів» посеред дороги. Аби сховати легковик, кермувальник зіштовхнув його у кювет, а сам втік.

Наразі особу пособника встановлено, його шукають.  Організатора незаконного переправлення призовників затримали.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.