Поліція з початку повномасштабної війни відкрила понад 2 тисячі кримінальних проваджень за колабораціонізм

Національна поліція України продовжує цілодобово вартувати правопорядок та безпеку громадян.

25.11.2022
Поліція з початку повномасштабної війни відкрила понад 2 тисячі кримінальних проваджень за колабораціонізм
Фото: умовне

Як розповіли правоохоронці, за 9 місяців повномасштабної війни підрозділи поліції:

  • Отримали та опрацювали понад 6 млн. звернень від громадян.
  • Зареєстрували близько 237 тис. злочинів. У майже 114 тис. кримінальних правопорушень особам повідомлено про підозри.
  • Розпочали 45 190 кримінальних проваджень за фактами злочинів, вчинених військовослужбовцями рф та їх пособниками. В середньому, лише поліція реєструвала по 165 воєнних злочинів за добу
  • Відкрили більше 2 тис. кримінальних проваджень за колабораціонізм. 347 осіб – в статусі підозрюваних. 206 обвинувальних актів передано в суди.
  • Задокументували більше 58 тис. майнових злочинів, з яких понад 56 тис. – крадіжки. Майже 14 тис. підозрюваних осіб встановлено.
  • Виявили під час перевірки на блокпостах 705 розшукуваних та майже 5 тис. підозрілих осіб, ймовірно причетних до незаконної діяльності. А також 2,6 тис. транспортних засобів, які перебували у розшуку
  • Знайшли 7718 зниклих дітей. 323 дитини ще розшукуємо. Всього внаслідок обстрілів та бойових дій 440 дітей загинуло та 847 травмовано.
  • Оглянули більше 14,8 тис. га території в межах заходів із розмінування. Вилучили майже 147 тис. боєприпасів та понад 4,4 тонни вибухових речовин. Наші вибухотехніки знищили 48 тис. вибухонебезпечних предметів.
  • Зареєстрували понад 85,8 тис. ДТП. Кількість аварій зменшилася у 1,8 рази. Поменшало на 17% смертей на дорогах – 2161 особа загинула внаслідок автопригод.
  • Заблокували понад 20 тис. ворожих інформканалів із загальною аудиторією більше 260 млн підписників.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.