Велика Британія відправила до України понад 195 тисяч комплектів зимового однострою

Це більше ніж по 40 предметів на одного бійця ЗСУ.

02.11.2022
Велика Британія відправила до України понад 195 тисяч комплектів зимового однострою
Фото: умовне

Про це у твіттері повідомило міністерство оборони Сполученого королівства.

Допомога прибуде разом з українськими призовниками після того, як вони завершать навчання на базах Великої Британії. 

Окрім зимового спорядження, українські бійці отримають комплекти з надання першої медичної допомоги та елементи захисту.

Нагадаємо, Велика Британія розширила програму навчання українських військових. Наразі вже близько 4700 військовослужбовців пройшли навчання на військових базах на півночі, південному заході та південному сході Англії з початку навчання в червні, і командири мають намір продовжувати підтримку до тих пір, поки Україні будуть потрібні нові війська для боротьби з вторгненням Росії.

Коментарі

09:47
Львівʼянин може втратити високу посаду у футболі
УЕФА відкрив справу проти віце-президента Української асоціації футболу Олександра Шевченка, який є мешканцем Львова, і головою обласної футбольної асоціації.
09:01
“На службі” у проросійських депутаток й аферистів?
ТСК, яку очолюють депутатки Юлія Яцик та Анна Скороход, спершу спричинились до відкриття кримінального провадження проти курсанта Академії Сагайдачного, а згодом на темі його звільнення влаштували дискредитаційну кампанію проти навчального закладу.
11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.