У Львові зареєстрували петицію про заборону прокатів самокатів у місті

На думку автора петиції, ці засоби пересування становлять небезпеку для пішоходів.

07.09.2022
У Львові зареєстрували петицію про заборону прокатів самокатів у місті
Фото з відкритих джерел

Відповідне звернення зареєстрували в Єдиній системі електронних петицій.

Автор петиції Остап Олексів переконаний, що саме через водіїв електросамокатів, які не дотримуються правил дорожнього руху, пересуватися пішки містом стало небезпечно.

“Пересуватись містом пішки стало небезпечно. Пішохід більше не вважає себе захищеним на тротуарах та пішохідних зонах. Тільки нещодавно стало відомо про смертельний випадок внаслідок наїзду на пішохода “керманичем” самокату”, – йдеться у тексті петиції.

Відтак, оскільки рух самокатами не врегульований на достатньому законодавчому рівні та, зважаючи на безпеку пересування містом, львів’янин просить заборонити прокат самокатів у Львові.

Щоб ініціативу розглянула влада міста, вона повинна зібрати 500 підписів за 60 днів.

Коментарі

09:47
Львівʼянин може втратити високу посаду у футболі
УЕФА відкрив справу проти віце-президента Української асоціації футболу Олександра Шевченка, який є мешканцем Львова, і головою обласної футбольної асоціації.
09:01
“На службі” у проросійських депутаток й аферистів?
ТСК, яку очолюють депутатки Юлія Яцик та Анна Скороход, спершу спричинились до відкриття кримінального провадження проти курсанта Академії Сагайдачного, а згодом на темі його звільнення влаштували дискредитаційну кампанію проти навчального закладу.
11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.