Зі Львівщини на фронт відправлять ще 262 дрони

Вже завтра, 30 вересня, зі Львова на фронт поїде чергова партія дронів в межах благодійного проєкту «Пташки Перемоги».

29.09.2023
Зі Львівщини на фронт відправлять ще 262 дрони

Про це на своїй Facebook-сторінці повідомив Олександр Тіщенко, колишній керівник Львівського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

“Впевнений, наші професійні воїни скерують їх у правильному напрямку, і в результаті вони збережуть життя не одного українського військового та знешкодять ворожі сили і техніку”, – зазначив Тіщенко.

Партію дронів отримають воїни 3 окремої штурмової бригади, 24 та 42 окремих механізованих бригад, 80 окремої десантно-штурмової бригади, одного зі стрілецьких батальйонів, а також нацгвардійці та розвідники.

“Що ж, наразі ми відправили оборонцям 1570 коптерів. Неймовірно вдячний за це усім небайдужим громадянам, меценатам та благодійникам, які підтримують Благодійний проєкт “Пташки Перемоги”, – підсумував Тіщенко.

Окрім того, начальник Львівської ОВА Максим Козицький зазначив, що  1,5 млн гривень на придбання дронів пожертвувала дружина полеглого захисника України Надія.

“Велика честь для нас, що сьогодні разом з нами були також Ігор та Гавриїл, наші захисники, які віддано захищали Україну на передовій і, на жаль, отримали поранення та потребували протезування. Навіть проходячи лікування у Нью-Йорку, вони пам’ятали про побратимів й зібрали кошти на дрони для них”, – додав Козицький.

\

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.