Зеленський вперше прокоментував вибух на Кримському мосту

Підрив мосту є результатом внутрішньої боротьби російських силовиків і спецслужб.

21.10.2022
Зеленський вперше прокоментував вибух на Кримському мосту
Фото: ОП

Про це заявив президент України Володимир Зеленський в інтерв’ю телеканалу CTV News. Він заперечив причетність України до вибуху на мосту через Керченську протоку, що сполучає окупований Крим із материковою частиною РФ.

«Ми цього точно не замовляли, наскільки я знаю», – сказав президент.

Водночас Зеленський повторив припущення, що підрив мосту міг стати результатом внутрішньої російської боротьби між військовими та ФСБ.

«Там багато вертикалей влади. Це велика система. У Радянському Союзі це був КДБ. Сьогодні вона складається з кількох гілок, які постійно вирішують, хто з них є головним», – додав Зеленський.

 

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.