Зеленський став людиною року за версією Financial Times

Журналісти пишуть, що Зеленський став утіленням хоробрості та стійкості українського народу в боротьбі з російською агресією; став прапороносцем ліберальної демократії у глобальній боротьбі з авторитаризмом, яка визначає хід 21 століття. Саме з цих причин Financial Times обрала президента України людиною року.

05.12.2022
Зеленський став людиною року за версією Financial Times

Президент України Володимир Зеленський став людиною 2022 року за версією британської газети Financial Times. Про це йдеться на сайті газети.

«44-річний Зеленський заслужив місце в історії своїм надзвичайним виявом лідерства та сили духу», — йдеться в матеріалі.

Крім того, журналісти порівнюють Зеленського з прем’єр-міністром Великої Британії Вінстоном Черчиллем, який виступав на радіо, щоб об’єднати країну під час Другої світової війни. Натомість Зеленський використовує соціальні медіа для своєї кампанії з військової та фінансової підтримки Заходу.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Financial Times (@financialtimes)

 

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.