Забудовник на Львівщині ошукав людей на 23 млн грн

Директора будівельної компанії, який продавав 36 неіснуючих квартир, судитимуть.

16.04.2024
Забудовник на Львівщині ошукав людей на 23 млн грн

Про це повідомляє Львівська обласна прокуратура.

У прокуратурі та в поліції не називають ім’я обвинуваченого, однак журналісти LVIV.MEDIA з’ясували, що йдеться про директора компанії “ВББ-Комфорт” Романа Глухенького.

Чоловік здійснив фіктивний продаж майнових прав на 36 квартир. Для цього він уклав з 39 потерпілими підроблені договори купівлі-продажу, де вказував, що нерухомість збудують в майбутньому у визначені строки. Багатоповерхівку, в якій чоловік продавав квартири, мали звести в одному із сіл Пустомитівського району.

Згідно з договором потерпілі сплачували готівкою частково або повну вартість житла. Обвинувачений, своєю чергою, надавав довідку про оплату та зобов’язувався перерахувати кошти на рахунок фірми. Проте не робив цього, а розпоряджався грішми на власний розсуд. Таким чином він заволодів майже 23 млн грн.

Наразі чоловік знаходиться під вартою. На три його земельні ділянки та автомобіль наклали арешт. А до суду скерували обвинувальний акт стосовно директора за шахрайство.

Коментарі

11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.
12:00
Відомий львівський лікар пройшов стажування у провідній клініці США
Завідувач відділення кардіології та реперфузійної терапії лікарні Святого Пантелеймона Василь Процько повернувся зі стажування у Сполучених Штатах Америки та поділився враженнями від поїздки.