Ювілейна, 10-та книга казок Лесі Кічури вийде з друку вже на початку червня

Про радісну новину виходу у світ чергової, вже 10-ї збірки казок львівська письменниця повідомила у своїх соцмережах: «Уже від вчорашнього ранку макет нашої фантастично гарної книги перебуває в друкарні. Нехай цей понеділок буде щасливим! Адже розпочинається казковий процес народження дива – виходу з друку нашої неймовірної 10-ї книги казок…».

28.05.2024
Ювілейна, 10-та книга казок Лесі Кічури вийде з друку вже на початку червня

За словами казкарки – літо зазвичай час для творчості та написання нових текстів. Але цього разу літо заповідається дуже активним, адже письменниця планує знайомити своїх читачів з новою збіркою не під час нового навчального року, а ще на літніх таборах при школах.

«Видати книгу влітку мене підштовхнули саме мої читачі. Впродовж одного тижня до мене телефонували і вчителі, і батьки із проханням зустрітися з дітками в літньому таборі, бо в них тематичні заняття – День літератури та Книжковий Львів. Звісно я радо погодилася. А оскільки табори розпочинають роботу із червня, то я подумала, а чому з не здивувати читачів новою збіркою казок?! Адже багато з них мають попередні наші книги та цілі колекції «Добрих маминих казок», а наша книжкова новинка дуже пасує до того, аби розпочати її читання саме влітку. Тож ми з командою трішки пришвидшили свій темп роботи і завершили верстку, здійснили вичитку тексту та врешті сьогодні вранці здали книгу до друку», – розповіла авторка.

У новій книзі 9 казок, 15 розмальовок і дуже багато чарівних ілюстрацій від художниці Олени Завітайло, котра понад 9 років живе з родиною в Іспанії.

На сторінках книги читачі зазнайомляться з братами-драконами та малюком-динозавром, із півнем-забіякою та непотрібною цифрою. Поринуть у веселу пригоду з доброю бабою Ягою.

Казкарка дуже любить писати смачні казки, тож для читачів підготувала казку «Янгольська цукерня», де саме крилаті помічники є головними кулінарами чарівного місця на хмаринках. Також про кулінарні експерименти та підготовку до свят йдеться в історії «Різдвяний пиріг». Ця казка навчить малюків допомагати, пробачати образи та єднатися заради спільної справи.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.