Волонтер з Тернопільщини втратив 300 тисяч гривень при купівлі авто для ЗСУ

Чоловік збирав кошти для військових, а потім почав шукати в інтернеті оголошення про продаж автомобіля.

24.01.2024
Волонтер з Тернопільщини втратив 300 тисяч гривень при купівлі авто для ЗСУ
Фото умовне

Про це повідомляє Поліція Тернопільської області.

Правоохоронці з’ясували, що в шахрайську пастку потрапив 30-річний житель Теребовлі. Чоловік розповів, що на одному із сайтів побачив оголошення про купівлю автомобіля з-за кордону за 85 тисяч гривень.

«Він по цьому повідомленні зв’язався з ніби-то продавцем транспорту. Спілкувалися вони в одній із соціальних мереж. Шахрай запевнив, що на страхування транспортного засобу та інші витрати потрібні ще кошти. Теребовлянець погодився заплатити ще. В результаті потерпілий декількома платежами перерахував 215 тис. гривень», – йдеться у повідомленні.

Однак автомобіля так і не було. Через тиждень псевдопродавець знову зв’язався з жителем Теребовлі і наполіг, аби той скинув ще кошти або не прижене бажане авто. Тоді чоловік зрозумів, що став жертвою шахрайської схеми і звернувся в поліцію.

Триває досудове розслідування.

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.