Вогонь згасити можна. Пох__зм – ніколи

Місяць тому у комендантську під час повітряної тривоги (!) я проводив бесіду з двома працівниками Львівської ДСНС, які п‘янючими безтурботно галасували по службовому однострою.

22.08.2023
Вогонь згасити можна. Пох__зм – ніколи

Знімати священні (для більшості пожежників) погони горе-службовці відмовились, як і дочекатись Поліції з метою роз‘яснення. Покидали погрози, помаячили зв‘язками і, сівши до не менш вмазаного водія в службову ДСНСну машину, вони втекли з місця події.

В той же день ми разом з вами публічно звернулися до обласного управління ДСНС, яке пообіцяло провести службове розслідування та дати оцінку. Місяць минув, а відповіді ні від управління, ні від самих бухариків не поступило.

Впродовж цього часу до мене надходили дзвінки від різних політиків і посадовців з проханням замнути інцидент.

Можливо з метою недопуску погіршення іміджу служби, а можливо тому що один з цих алкашів – рідний брат депутата Львівської районної ради.

Та це неважливо.

Важливо те, що ні один з числа цих аморальців не має жодного права змішувати свою ганьбу з честю службовців (чи будь то ЗСУ, чи будь то ДСНС) та плямити спиртягою форму, в якій Захисники і Пожежники щодня ллють свою кров.

Про те, що могло б статись, якби вони залитими поїхали на виклик – казати буде зайвим.

Ми не маємо на меті зіпсути репутацію ДСНС. Ми підтримуємо наших пожежників.

Але ми хочемо покарати винних, які своєю халатністю й пох__змом накинули тінь на всю славетну службу.

Обласне Управління, проведіть розслідування! Покарайте порушників. Проявіть мужність, прибравши з достойних рядів «підмазаний» непотреб.

Дякуємо за розуміння! Слава Україні!

Автор: Ігор Шолтис

Джерело

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.