Військовий зі Львівщини візьме участь у змаганнях Повітряних Сил США

Військовослужбовець Збройних Сил України зі Львівщини Олександр Катаула візьме участь у змаганнях Повітряних Сил США. Цьогоріч турнір відбудеться у березні в Лас-Вегасі.

12.01.2024
Військовий зі Львівщини візьме участь у змаганнях Повітряних Сил США

Про це повідомляє пресслужба Львівської ОВА.

У відбіркових змаганнях брали участь 168 військових та ветеранів з різних регіонів України. З них обрали 30 військовослужбовців ЗСУ, національної гвардії України та служби безпеки, які вирушать на турнір у складі «синьо-жовтої» збірної.

Львівщину представлятиме Катаула Олександр – військовослужбовець ЗСУ. На початку квітня 2022 року позиції підрозділу Олександра поблизу Попасної росіяни обстрілювали з різного озброєння. У тому бою чоловік втратив ногу вище коліна.

«Після ампутації стимулом і мотивацією для життя став трирічний син, який підтримував і підтримує мене. Ніколи не забуду його усмішку та радість, коли я його підняв на руки, вже будучи на протезі. Він просив мене про це 6 місяців», – зазначає військовослужбовець ЗСУ Катаула Олександр.

 

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.