Від ускладнень коронавірусу на Львівщині померли двоє людей

На Львівщині за тиждень 359 людей захворіли на гостру респіраторну хворобу COVID-19. Медики зареєстрували два летальні випадки серед хворих віком 58 років та 89 років.

28.11.2023
Від ускладнень коронавірусу на Львівщині померли двоє людей

Як повідомили у Львівському обласному Центрі контролю та профілактики хвороб, за тиждень на Львівщині зареєстровували 11 тис. 143 випадків на ГРВІ проти 10 тис. 990 випадків за попередній тиждень.

Ріст захворюваності на 1,4%. А інтенсивний показник захворюваності на ГРВІ, включно із COVID-19 вищий на 4,4% за епідпоріг 434,07, що відповідає середньому рівню епідемічної активності захворюваності на ГРВІ.

У структурі захворюваності діти до 17-ти років, їхня частка становить 53,4% – 5 947 осіб.

Загалом від початку епідсезону у Львівській області проти грипу вакциновано 6 320 осіб, з них 2 878 — з групи медичного та епідемічного ризику.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.