В УЄФА вирішили не виключати збірну Білорусі з кваліфікації “Євро-2024”

В організації виступили проти виключення.

05.04.2023
В УЄФА вирішили не виключати збірну Білорусі з кваліфікації “Євро-2024”
Збірна Білорусі

УЄФА не виключив збірну Білорусі із кваліфікації чемпіонату Європи-2024, повідомляє Sportschau.

“Ми обговорили Білорусь і вирішили, що країну буде позбавлено жіночого чемпіонату світу до 19 років. В іншому “ситуація знаходиться на контролі”, – повідомив на пресконференції 5 квітня президент УЄФА Александер Чеферін.

Нагадаємо, попри співучасть Білорусі у повномасштабному вторгненні рф до України національній збірній було дозволено брати участь у турнірах УЄФА, але вони мають проводити свої домашні ігри за межами країни та без глядачів у Сербії.

Білоруси зіграли вже два матчі у кваліфікації Євро – програли Швейцарії (0:5) та Румунії (1:2). Також збірна Білорусі надалі має зіграти проти команд Ізраїлю, Косова та Андорри.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.