Україна відреагувала на рішення росії вийти з Договору про стратегічні наступальні озброєння

21 лютого путін заявив, що росія “призупиняє” участь у договорі про стратегічні наступальні озброєння.

21.02.2023
Україна відреагувала на рішення росії вийти з Договору про стратегічні наступальні озброєння

Рішення росії  призупинити участь у Договорі про скорочення і обмеження стратегічних наступальних озброєнь — черговий провокаційний крок кремля. Про це заявив речник МЗС України Олег Ніколенко, повідомляє пресслужба відомства.

У МЗС наголосили, що країна-агресорка продовжує свідомо руйнувати існуючу архітектуру ядерного роззброєння та нерозповсюдження.

“Підриваючи один із найважливіших міжнародних договорів в сфері контролю за ядерною зброєю, росія робить черговий зухвалий виклик світовій спільноті, підтверджує свою злочинну природу та подальші агресивні наміри щодо знищення міжнародного миру і безпеки”, — зазначив Ніколенко.

Речник назвав риторику кремля про можливість застосування ядерної зброї неприйнятною і нагадав, що вона ставить під загрозу безпеку всього світу. Він закликав світову спільноту рішуче відреагувати на поведінку росії та негайно вжити заходів, щоб “попередити та протидіяти будь-яким формам ядерного шантажу з боку країни-терористки”.

Коментарі

09:01
“На службі” у проросійських депутаток й аферистів?
ТСК, яку очолюють депутатки Юлія Яцик та Анна Скороход, спершу спричинились до відкриття кримінального провадження проти курсанта Академії Сагайдачного, а згодом на темі його звільнення влаштували дискредитаційну кампанію проти навчального закладу.
11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.