Ухилянт з Тернопільщини намагався виїхати за кордон за підробленими документами

На Закарпатті прикордонники Чопського загону викрили 26-річного жителя Тернопільської області.

19.04.2024
Ухилянт з Тернопільщини намагався виїхати за кордон за підробленими документами

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Чоловік їхав рейсовим автобусом до Угорщини через пункт пропуску «Тиса». На контроль разом із паспортом він надав пакет документів, відповідно до яких виїжджав як волонтер за гуманітарною допомогою для потреб Збройних сил України. Проте під час перевірки документів прикордонники встановили, що вони – фіктивні.

“Викритий на обмані чоловік зізнався, що придбав увесь пакет через інтернет за 2000 євро, і спробував «залагодити» проблему хабарем. Він запропонував прикордонному нарядові грошову винагороду у розмірі 1600 євро. Інспектор від такої «угоди» категорично відмовився, на місце події викликали співробітників Нацполіції”, – йдеться у повідомленні.

Після отримання рішення про відмови у пропуску, громадянин у супроводі слідчо-оперативної групи вибув до відділку поліції з метою надання пояснень.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.