«УФК-Карпати» U-17 зі Львова – чемпіони України

За сумою трьох матчів «УФК-Карпати» набрали 7 очок.

25.06.2024
«УФК-Карпати» U-17 зі Львова – чемпіони України

Як повідомляє пресслужба Львівської ОВА, футболісти львівської команди у фіналі чотирьох Вищої ліги ДЮФЛ України завоювали золоті нагороди у віковій категорії U-17 без жодної поразки.

Перший матч львів’яни зіграли проти «УФК-Кривбас» (Дніпро) та здобули перемогу з рахунком 0:2. У другому поєдинку зустрілися з командою ДЮСШ ФА «Кривбас» (Кривий Ріг) і здобули перемогу з рахунком 3:0. Свою третю та вирішальну гру за чемпіонство зіграли з ФК «Шахтар» (Донецьк) і розписали бойову нічию 1:1.

За сумою трьох матчів «УФК-Карпати» набрали 7 очок та вибороли перше місце. Друге місце посів ФК «Шахтар» (Донецьк) з 5 очками. Третьою стала команда ДЮСШ ФА «Кривбас» з Кривого Рогу з 4 очками.

«Вітаємо гравців і тренерів з чемпіонством. Цей результат ще раз підкреслює, наскільки сильною є “карпатівська” школа. Доросла команда цьогоріч повернула собі право змагатися у Прем’єр-лізі, а молодь стала найсильнішою в країні», – зазначив керівник управління молоді та спорту Львівської ОВА Роман Хім’як.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.