У Повітряних силах назвали ймовірні цілі нових ракетних атак росії

У рф для обстрілів є пріоритетні цілі – урядові будівлі, будівлі Збройних Сил і Міністерства оборони, а також транспортна інфраструктура, гідротехнічні та очисні споруди.

16.03.2023
У Повітряних силах назвали ймовірні цілі нових ракетних атак росії
Фото: умовне

Про це заявив речник командування повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат в інтерв’ю “24 каналу”, відповідаючи на питання, які об’єкти можуть стати цілями нових російських ракетних ударів.

“Можуть все, що завгодно обстрілювати. У них є пріоритетні цілі – урядові будівлі, будівлі Збройних Сил і Міністерства оборони. Тобто, як вони там називають їх, “центри прінятія рішеній”. Також транспортна інфраструктура, гідротехнічні споруди, очисні споруди. Все, що може принести горе людям й екологічну катастрофу”, – сказав він.

Ігнат наголосив, що урядові будівлі – це не лише столиця і нагадав про удари по Харківській та Миколаївській ОДА.

Речник додав, що ворог також атакує об’єкти критичної інфраструктури, аби завдати шкоди мирному населенню.

“Також транспортна інфраструктура, гідротехнічні споруди, очисні споруди. Все, що може принести горе людям й екологічну катастрофу. Ну і, як бачимо, по наслідках 9 березня, ворог не полишає спроб атакувати наш енергетичний сектор”, – підкреслив він.

Нагадаємо, росія вночі 9 березня завдала по Україні чергового масованого ракетного удару.

Коментарі

11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.
12:00
Відомий львівський лікар пройшов стажування у провідній клініці США
Завідувач відділення кардіології та реперфузійної терапії лікарні Святого Пантелеймона Василь Процько повернувся зі стажування у Сполучених Штатах Америки та поділився враженнями від поїздки.