У Львові в чоловіків вилучили майже кілограм наркотиків

Правоохоронці затримали двох місцевих мешканців, у яких знайшли й вилучили близько 1 кг наркотичних речовин.

23.01.2024
У Львові в чоловіків вилучили майже кілограм наркотиків

Про це повідомляє Поліція Львівської області.

Двоє братів віком 21 та 23 роки фасували і збували наркотичні і психотропні речовини на території Львова. 19 січня їх затримали на вулиці Винниця під час розміщення “закладок”.

Під час обшуку поліцейські вилучили поліетиленові пакунки та готові “закладки” з речовинами, які схожі на канабіс та амфетамін. Також виявили нарковмісні таблетки й закладки з речовиною, схожою на MDMA, засоби для фасування, електронні ваги й гроші. Вилучене скерували на експертизу.

“Вирішується питання щодо повідомлення затриманим про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України”, — йдеться у повідомленні.

Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі із конфіскацією майна. Триває досудове розслідування.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.