У київському метро вперше з лютого відкриють станції “Майдан Незалежності” та “Хрещатик”

Станції та пересадка між гілками були закритими з 24 лютого.

19.12.2022
У київському метро вперше з лютого відкриють станції “Майдан Незалежності” та “Хрещатик”

У Києві з 20 грудня відновлять роботу станції метрополітену – «Майдан Незалежності» та «Хрещатик», а також перехід між ними, повідомив міський голова Віталій Кличко.

“Завтра відкриємо дві станції столичного метрополітену”, – заявив Кличко.

Зазначимо, що ці станції столичної підземки були зачиненими від початку широкомасштабного вторгнення Росії. У тому числі не працював і перехід між ними.

Офіційно станції не працювали, а потяги курсували через них без зупинки з міркувань безпеки. Однак впродовж літа на станціях “Хрещатик” та “Майдан Незалежності” відбувались концерти, чи зйомки шоу.

Згодом на сайті Київської міської ради зареєстрували петицію з вимогою відновити роботу станцій та забезпечити швидке і зручне пересування громадян містом, які подекуди були вимушені робити по дві пересадки. 

 

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.