Скандальна блогерка без перепустки заїхала на площу Ринок у Львові

9 листопада київська блогерка Анна Краснова опублікувала в Instagram відео, де вона їде площею Ринок у Львові. Проїзд цією частиною міста дозволений лише за перепустками.

10.11.2023
Скандальна блогерка без перепустки заїхала на площу Ринок у Львові

На відео відреагував на своїй сторінці у Facebook директор міського департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури Олег Забарило.

“Сьогодні в мережі зʼявилось відео, на якому водійка “Мерседеса”, слухаючи російську музику, проїжджає через площу Ринок. Автівка заїхала на територію парковки ресторану “Фешн” та близько 16:00 виїхала через вул. Театральну. Далі водійка мала виїхати з пішохідної зони, повернувши праворуч у напрямку пр. Свободи. Натомість грубо порушила правила дорожнього руху, свідомо проігнорувала заборону повороту ліворуч, демонстративно опустила бокове вікно, увімкнула голосніше російську “попсу” та проїхалась через площу Ринок. Жодної перепустки водійка не мала. Принаймні від міста. Вона порушила правила дорожнього руху. За це, сподіваюсь, буде належно покарана. Всі відеофакти із зафіксованими номерними знаками уже передаємо в поліцію”, – зазначив Олег Забарило.

У своєму інстаграмі блогерка виклала сторіс, де вона їде площею Ринок. Відео вона підписала “Шо тут по пропускам?”

 

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.