Що я насправді знаю про Тараса Чорновола?

Оце, сиджу, і думаю: а раптом я чогось не знаю, і Тарас Чорновіл – прекрасна людина, і його варто поставити на один щабель з кращими борцями за справедливість усього світу.

14.06.2023
Що я насправді знаю про Тараса Чорновола?

Бо що, насправді, я знаю?

Знаю, що Тарас Чорновіл з усіх сил паплюжив Ющенка, в таборі якого зібрались тоді усі проєвропейські та проукраїнські сили. Ющенкові щиро вірили всі мої друзі (я – не дуже, не зміг повірити в боротьбу за все хороше і проти всього поганого!), дехто (може, більшість!) і до сьогодні вважає Месією, який зашвидко прийшов, як для такого тупого і невдячного електорату (народу?)!

Знаю, що Тарас Чорновіл восхваляв Віктора Януковича, розказував, як той любив і поважав його батька, оповідав, що Янукович створював враження інтелігентної і вихованої людини, а на Заході України його чомусь вважають «бандюковичем»….

Не памʼятаю, як саме голосував Чорновіл, коли продовжували перебування в Криму Чорноморського флоту Росії. Зате памʼятаю, що казав з цього приводу Порошенко! Міністр закордонних справ тодішній! Зате знаю, що Чорновіл бігав з блакитною кулькою «НАТО – ні», чи якось так. І в футболці дурнуватій по Верховній Раді! Якщо хтось вважає, що це можна списати на «колективну відповідальність» і «такі були часи», то – ні! Не можна!

Знаю, що Чорновіл став головою виборчого штабу Януковича в третьому турі! Більшість знайомих і незнайомих дурнуватих експертів з усього на світі не дуже розбираються в тонкощах Помаранчевого Майдану, як, зрештою, і в веденні наступальної, чи оборонної війни, управлінні країною, грі у футбол, ковід істерії, міжнародній і внутрішній політиці, чи в інших темах, які вони жваво обговорюють, даючи глибокодумні висновки і непрохані поради. То я їм (вам?) поясню! Помаранчевий Майдан стався внаслідок страшних, масових маніпуляцій на виборах Президента, в результаті яких влада поспішила визнати переможцем перегонів Януковича, якого, до речі, моментально привітав Путін! Фальсифікації були настільки дикими, що народ вийшов на Майдан з протестами мало не в усіх містах, наймасовіше – в Києві! Результатом протестів був призначений третій тур виборів. Тобто, перевибори. Щоб по-чесному! Без шулерства! Трохи кострубато, неконституційно, не зовсім легітимно, але…волею народу! Так от! Після Майдану, де, до речі, моя інформаційна бульбашка (та, що була дорослою в 2004 році, звісно!) стояла вся по один бік з криком Ю-щен-ко, Тарас Чорновіл пішов служити до Януковича головою виборчого штабу! Тому, порохоботсько-експертне скромне «ой, та перестаньте ви про партію регіонів, всі були в партії регіонів…», то вони – свинські експерти-брехуни! Бо не всі після Майдану були готові навіть близько підійти до цієї банди (о! Гасло «банду-геть!»), а дехто побіг її очолювати і допомагати вибирати! Переконання? Чи бабло? Чи одне і інше? Тільки не списуймо на «ой, помилився!»

Ще знаю, як в Івано-Франківську в Януковича прилетіло яйцо (яйце, але так смішніше!), а Тарас Чорновіл сидів в прямому ефірі і оповідав, як він особисто бачив (!!!!) важкий тупий предмет, скоріш за все, акумулятор від відеокамери! І тоді мені було соромно за нього! Так принизливо воно виглядало все!

Знаю, що якийсь час Чорновіл жив тим, що писав авторські дописи в тих, чи інших виданнях, за які отримував, пробачте, що порахував, дуже мізерні гроші, тож, природньо, шукав собі «вихід» на більш стабільний і пристойний заробіток…і знайшов…

Ну, і, нарешті, ще знаю, а, вірніше, розумію, за що живуть подібні «незалежні» експерти! От дивіться! Якийсь там умовний Марк Фейгін має розкручений ютуб канал і заробляє тим каналом від 30 до 50 тисяч доларів щомісячно. Підозрюю, має ще й інші доходи. Тож Марк Фейгін мусить думати (якщо він не епатажний придурок, як хворі на всю голову блогерші-уточкі!), що він говорить, аби не втратити аудиторію! То він, Фейгін, доволі незалежний у своїх діях і висловлюваннях, як би ми до нього не ставились!

У випадку нашого героя…..ееееее….за що він живе? Чому його запрошують на якісь там канали? (Якісь там? Та ясно, які!) то я вам, експерти, скажу: він живе чітко за гроші, які йому оплачує той, кого він піарить, або ж… поливає брудом владу! У нього ж нема бізнесу, чи «інституту дослідження влади та опозиції», який фінансується урядами пʼятьох держав! Нічого такого! Лише один «власник», який тупо оплачує йому діяльність, зарплату типу! Це вам, туркам, неясно, нє?

Ну, то додам! Знаю одного «залежно незалежного політолога», який не злазить з певних каналів, і не перестає коментувати усе в один бік! Ну, то його діти, в той час, подорожують Америкою. Знаєте, де гроші беруть? В тата! А тато, знаєте, де бере? «незалежним експертам» оплачують їхню «незалежність» їхні неупереджені власники! Не спецслужби якісь там таємничі, не змовники, не масони, а цілком очевидні власники! А ви то все «жерете» і вливаєте собі в голови!

Дикість, з якою Чорновіл поливає брудом воюючу владу (ідіоти, які вважають, що влада України не воює, не формує перемогу, і що через Зеленського почалась війна, вам можна не читати!), не заслуговує на жодну підтримку…але це всього лиш на мою нескромну думку…

Ну…і…нарешті…мені не подобаються «акти непокори» у вигляді вкидання у сміттєві баки (так було, власне, після Майдану), поливання зеленкою, чи інші, доволі низькопробні галялякання…як і не подобається внесення на пʼєдестал гідності персонажів, які на тому пʼєдесталі доволі хворо виглядають…

Еееееее…..на фото я, маю власну думку.

Автор Володимир Огура

Джерело

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.