Шахрай-іноземець видурив у прикарпатки понад 600 тисяч гривень

Жителька Галицької громади місяць переписувалася з іноземцем у соцмережі. Втершись у довіру жінки, інтернет-шахрай вмовив жінку перерахувати за неіснуючу посилку 607 тисяч гривень.

30.11.2023
Шахрай-іноземець видурив у прикарпатки понад 600 тисяч гривень

Про це повідомляє Поліція Івано-Франківської області.

Жінка розповіла, що познайомилась в соціальній мережі з чоловіком, який проживає у Лондоні.

«Майже місяць аферист переписувався із заявницею. А опісля начебто надіслав жінці посилку із речами, дорогоцінними подарунками та грошовими коштами. Пізніше з іноземного номера телефону до жінки зателефонував невідомий чоловік, який представився агентом кур’єрської компанії та повідомив, що потрібно оплатити штраф за митний контроль за посилку», – йдеться у повідомленні.

За кілька платежів прикарпатка переказала шахраєві майже 607 тисяч гривень, однак надіслану посилку так і не отримала.

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.