Росіяни викрали ще чотирьох працівників ЗАЕС

Їх вважали лояльними до окупаційного керівництва ЗАЕС.

07.04.2023
Росіяни викрали ще чотирьох працівників ЗАЕС

Окупанти ввечері 6 квітня викрали чотирьох працівників Запорізької атомної електростанції. Про це повідомляє «Енергоатом».

Там зазначають, що окупанти у масках вдерлися до одного з приміщень тимчасово окупованої станції та забрали чотирьох працівників служби фізичного захисту ЗАЕС. Їх вивезли в невідомому напрямку, і досі немає інформації про те, де вони перебувають.

В «Енергоатомі» вказують, що четверо співробітників вважалися лояльними до окупаційного керівництва станції, бо підписали контракти з незаконною «експлуатаційною організацією АЕС», яка фактично підпорядковується «росатому».

Серед затриманих був і «заступник начальника» служби фізичного захисту Марк Волков. Як пишуть в «Енергоатомі», він «усіляко сприяв незаконній діяльності загарбників».

«Попри “офіційний” перехід на роботу до окупантів, їхні боси не можуть віднайти у затриманих паспорти рф: чи то не взяли поки, чи ретельно приховують. Можливо, таким чином вони прагнуть “пройти між крапельками”, аби після деокупації не потрапити до списку колаборантів, і саме це не сподобалось рашистам», — припустили в українському підприємстві.

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.