Росія щомісяця виготовляє близько 40 нових ракет — ГУР

Від початку повномашстабного вторгнення РФ виготовила вже сотні таких ракет.

12.12.2022
Росія щомісяця виготовляє близько 40 нових ракет — ГУР
Фото: умовне

Російський оборонно-промисловий комплекс має змогу за місяць виготовити близько 40 нових високоточних ракет. Про це розповів представник ГУР Міноборони Вадим Скібіцький в інтервʼю The New York Times, передає “Бабель”.

За його словами, росіяни продовжують виготовляти нові ракети весь цей час, тому навряд чи вони в них колись закінчаться.

Скібіцький розповів, що з початку вторгнення Росія змогла виробити 240 крилатих ракет Х-101 і близько 120 крилатих ракет морського базування “Калібр”.

Він також зазначив, що росіяни почали використовувати ракети Х-55, які були виготовлені на українському заводі. Ці ракети можуть нести ядерні боєголовки і були передані Україною Росії в рамках відмови від ядерної зброї. Але тепер росіяни вилучають ядерну боєголовку і замість неї ставлять баласт. Таким чином вони створюють хибну ціль, щоб перевантажити українську ППО і змусити її реагувати.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.