Поліція затримала зірку “Х-Фактора” Андрія Мацевка, який був у розшуку

7 січня на вулиці Івасюка в Івано-Франківську патрульні звернули увагу на чоловіка, який підозріло себе поводив та намагався уникнути зустрічі з правоохоронцями.

08.01.2024
Поліція затримала зірку “Х-Фактора” Андрія Мацевка, який був у розшуку

Про це повідомляє Патрульна поліція Івано-Франківської області.

Побачивши правоохоронців, чоловік намагався втекти, однак його затримали.

При встановлені особи було з’ясовано, що 38-річний чоловік знаходиться в розшуку Шевченківським управлінням поліції ГУНП у місті Київ як особа, яка переховується від органів досудового розслідування.

Чоловіка запросили до Івано-Франківського районного управління поліції для з’ясування обставин.

Очевидно, йдеться про зірку “X-Фактора” Андрія Мацевка, який з липня 2021 року перебував у розшуку, інформують “Вікна”.

За даними МВС України, Андрій Мацевко зник у Києві, переховувався від органів досудового розслідування та звинувачується за ст. 358 ч. 4 та ст. 358 ч. 1 Кримінального кодексу України (підроблення посвідчення або іншого офіційного документа та його використання.).

У квітні 2021 року ЗМІ повідомляли, що Андрія Мацевка затримали в Києві з підробленим посвідченням. Правоохоронці затримали зірку “X-Фактора”, коли він нібито намагався потрапити в метро за підробленим пенсійним посвідченням. Поліцейські знайшли посвідчення в барсетці чоловіка. За словами Андрія Мацевка, колишній друг підкинув документ, щоб підставити його. При цьому на посвідченні розміщена фотографія та особисті дані екс-учасника “X-Фактора.

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.