Подаруй воїну перископ – збережи його життя

Львівський Лицар продовжує виготовляти перископи, оскільки вони щодня потрібні нашим захисникам.

20.11.2023
Подаруй воїну перископ – збережи його життя

Як повідомив на своїй Facebook-сторінці Роман Онишкевич, для виготовлення перископів необхідні кошти на матеріали. Тому всіх запрошують долучитися та подарувати свій прилад бійцю.

“Перші перископи, подаровані воїнам друзями Львівський Лицар , їдуть на фронт рятувати життя українців і допомагати їм краще бачити ворога. Дякуємо Oksana Mytina та Ірі Кіт.  Друзі та подруги, будьте, як Іра з Оксаною!” – йдеться у повідомленні.

Як долучитися до допомоги:

1.  Потрібно перерахувати 620 гривень на волонтерську картку Львівського Лицаря  5168745122124958 (Наталія Ходань) та повідомити про це у приват  Романа Онишкевича;

2. Згодом від вас на перископі пишуть вітання;

3. Перископ їде до бійця, а вам – фотокартка, що засвідчує допомогу;

4. Якщо бажаєте відправити перископ конкретному воїну, то можна зробити це самостійно, або ж повідомити координати друзів Львівського лицаря;

5. Перископ може бути і шляхетним подвійним подарунком. Йдучи, наприклад, на уродини-іменини можна замість пляшки соленізанту подарувати від його імені прилад воїну.

“ВІЙНА СТОСУЄТЬСЯ ВСІХ!

ПЕРЕМОГА ЗАЛЕЖИТЬ ВІД КОЖНОГО!” – підсумував Онишкевич.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.