Під стінами Львівської міськради відбувся черговий мітинг щодо вимоги фінансування ЗСУ

16 березня у сонячний весняний день під стінами ЛМР вчергове зібрались небайдужі громадяни пікетувати Садового з вимогами збільшення фінансування ЗСУ.

16.03.2024
Під стінами Львівської міськради відбувся черговий мітинг щодо вимоги фінансування ЗСУ

Учасники мітингу вкотре перерахували закупівлі ЛМР, закликали чиновників міської ради звернути увагу на ситуацію в країні та згадати що зараз війна. Також активісти проаналізували подані декларації працівників ЛМР та звернули увагу що з «такими маленькими зарплатами» дуже дивно звідки в них стільки майна.

Критично висловились про забаганки та комфорт чиновників, зокрема послуги таксі для заступників Садового.

Обурились словами мера міста про те, що бюджет тріщить по швах, хоча в той же час віддає безкоштовно 30 гектарів землі на будівництво індустріального парку.

Наголосили щоб ЛМР збільшувала фінансування військових, а не витрачала кошти на ремонти підʼїздів та фасадів, озеленення міста і т.п.

Учасники акції знову закликали правоохоронців нарешті звернути увагу на дії чиновників ЛМР і запевнили – будуть збиратись доти, допоки Андрій Іванович не дослухається і не зафіксує обов’язкову витрату 20% бюджету на потреби оборонців.

Коментарі

11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.
12:00
Відомий львівський лікар пройшов стажування у провідній клініці США
Завідувач відділення кардіології та реперфузійної терапії лікарні Святого Пантелеймона Василь Процько повернувся зі стажування у Сполучених Штатах Америки та поділився враженнями від поїздки.